Burn-out coach Amsterdam

Stress en burn-out burnout preventie
Grenzen stellen en keuzes maken
Wil je weer met energie, enthousiasme en plezier leven en werken? Wil je weer goed functioneren en je ontspannen voelen? Dok-Zuid Amsterdam is er voor vrouwen die een burn-out hebben of er tegenaan zitten en even niet meer weten hoe ze alles draaiend moeten houden. Loop je vast in gevoelens en gedachten? Dan is het tijd voor nieuwe inzichten. Ik bied je handvatten, zodat je succesvoller en effectiever kunt zijn in je werk en je persoonlijk leven.

Coaching bij burn-out, voor vrouwen zoals jij en ik
Ook ik heb een burn-out gehad. Ik wilde destijds niemand belasten met mijn problemen en schaamde me. Ik ging op zoek naar een coach in Amsterdam die me kon helpen met mijn burn-out. Ik zocht tevergeefs naar een nuchter iemand die mij snel en doortastend hulp zou bieden. Uiteindelijk ben ik zelf de coach geworden die ik zocht.

Hoe werkt coaching bij stress en burn-out gerelateerde klachten?
Deze coaching bestaat uit drie fases:

1) Klachtenreductie
2) Coaching op bewustwording, inzichten en vaardigheden.
3) Werkhervatting (indien van toepassing).

We beginnen met het gratis intake gesprek, daar kan ik naar aanleiding van de klachten een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zullen zijn.

Klachtenreductie
De volgende stap is klachtenreductie. Gericht op herstellen van energie en fysieke conditie. Deze sessies kunnen eventueel telefonisch als je energieniveau het niet toelaat.

Coaching
Als de klachten sterk verminderd zijn kunnen we aan de slag met het onderzoeken van de oorzaak, oftewel, waar ging het mis en hoe kan je dat voortaan voorkomen. Dit doen we door middel van bewustwording, nieuwe inzichten en vaardigheden.

Werkhervatting
Als laatste maken we een plan voor werkhervatting indien van toepassing, dit in samenspraak met de bedrijfsarts of HRM, om het traject soepel te laten verlopen.

Meer balans in je leven?
Wil je je ook weer sterk en zelfverzekerd voelen? Neem nu contact op.
Bel me op 06 – 20 62 00 01 of vul onderstaand contactformulier in.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht