Ontdek je thema

En kom weer in je kracht

 
dok-zuid-ontdek-banner
Soms weet je niet wat er met je aan de hand is, er is geen aanwijsbare reden, maar je voelt je gewoon niet oké.
Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan en kan dit niet doorbreken. Ergens weet je dat je dit zelf kunt veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen. In deze sessies gaan we uitzoeken welke belemmeringen je ervaart en welke gedachten daaraan ten grondslag liggen. Samen ontwikkelen we een methode om richting aan je gedachten te geven zodat je met een beetje afstand naar de situatie kunt kijken. We ordenen je gedachten als het ware en veranderen ze waar nodig. Want zij bepalen je gedrag en gevoel.

Take care of yourself – IrenePraktijkvoorbeeld “Ontdek je thema”:

Monique, 52 jaar, thuisblijfmoeder, “in between jobs”

“Ik zat niet lekker in mijn vel. Ik was een zeikwijf geworden en vond mijn leven niet leuk meer. Ik voelde me uitgerangeerd. Mijn man begreep me niet. Logisch, die maakte promotie na promotie. Mijn leeftijd speelde ook een rol, als vijftiger werd mijn rol als moeder anders, de kinderen waren net het huis uit gegaan. Daardoor was ik minder nodig thuis en de hectiek was weg. Ik hoefde niet meer te zorgen zoals voorheen. Ik voelde me daardoor minder nodig en minder belangrijk.
Uiteindelijk kwam ik er bij Irene achter dat bepaalde behoeftes niet meer vervuld werden.
Irene gaf mij de handvatten om op zoek te gaan naar een nieuw doel en een nieuwe structuur in het dagelijks leven”.