dok-zuid-nieuw-hoofdstuk

Irene Lunter (1969), vrouwencoach en ervaringsdeskundige.

Mijn hele leven ben ik al geïntrigeerd door de verschillende levensfases die wij vrouwen doorlopen. Keuzes die we moeten maken, de druk van buitenaf, zorgen voor anderen en dan die hormoonschommelingen. Wat een kracht moeten vrouwen gedurende het hele leven opbrengen.

Mijn roerige jeugd heeft me uiteindelijk geïnspireerd tot wat ik nu doe. Op jonge leeftijd ben ik mijn ouders verloren. Dat heeft mij in een survivalmodus gezet, waar ik later last van kreeg. Met een dikke, vette burn-out als gevolg. Daar moest ik eerst van herstellen. Maar daarna had ik geen idee hoe ik verder moest. Mijn motivatie en eigenwaarde lagen beneden het vriespunt. Via vele omwegen én professionele hulp kwam ik erachter dat ik echt voor mezelf moest gaan kiezen. Deze worsteling heeft me, achteraf gezien, ook iets moois opgeleverd. Heel cliché wellicht, maar het roer ging om. En gelukkig doe ik nu, jaren later, wat bij me past en wat ik heel erg leuk vind. Ik ben weer wie ik ooit was. Ook al vloog ik vanuit mijn burn-out, via het dertigers-dilemma zo de overgang in. Over fases gesproken…

Voor wie?
Maar nu jij. Want je leest dit niet voor niets. Ben je jezelf in de hectiek van je leven kwijtgeraakt? Sta je op een kruising, maar heb je geen idee welke richting je op moet? En waar is die zelfverzekerdheid waarmee je door het leven danste? Het optimisme waarmee je elk probleem kon oplossen?

Herkenbaar?
Als coach en ervaringsdeskundige kan ik je hierbij helpen.
Mijn doel is om jou te helpen de regie over je (gevoels)leven weer terug te nemen.
Samen zoeken we naar wat jij echt wilt en wat bij jou past.
Hierdoor kom jij in je eigen kracht te staan, komt je zelfvertrouwen terug en begint eindelijk dat leuke leven waar je zo naar verlangt.
Modder niet zo lang aan als ik ooit heb gedaan. Volg mijn back on track programma, dat ik speciaal voor vrouwen zoals jij en ik heb ontwikkeld. Niet zweverig, maar praktisch en doelgericht.
In 10 sessies leer je om voor jezelf te kiezen en de leukste versie van jezelf te worden. Zodat jij gaat doen wat bij je past!
Lees meer over Back on Track

Daarnaast kun je ook terecht bij mij met vragen over:
Zelfvertrouwen, assertiviteit, grenzen stellen
Loopbaan coaching
Mentale apk

Wil je meer weten?

Opleidingen:

  • NLP Master & NLP Coach | Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • EMDR | Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • Masterclass  systemisch werken | Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • Coach intensive, NOBCO accreditatie op practitioner niveau | Nonons opleidingen
  • Masterclass coaching bij stress en burn-out | Nonons opleidingen
 • De methodieken die ik gebruik zijn onder andere; Voice Dialogue, Transactionele Analyse (TA) Acceptatie en commitmenttherapie (ACT) en NLP.

  Ervaringen van cliënten:

  Karen (52 jaar)
  “Wat had ik hier behoefte aan!
  Was zoekende, wilde mijn eigenheid en mijn zelfvertrouwen terug, maar had geen idee hoe en waar te beginnen.
  Als alleenstaande miste ik een sparringpartner.
  Irene gaf mij mijn vertrouwen terug, inzicht in mijzelf en mijn onbewuste
  handelen. Dankzij haar vragen, onze gesprekken en de stappen in het programma kwam er keer op keer een logisch vervolg om mij in mijn kracht te plaatsen.
  Achteraf kan ik zeggen dat de overgang bij mij dan weliswaar geen lichamelijke klachten teweegbracht, maar de hormonale verandering heeft mij zeker veranderd. Dankzij dit programma ben ik weer terug bij mezelf!
  Het is een cadeau aan jezelf! Letterlijk: “back on track”.

  Sasja (47)
  “Een scheiding, een druk, maar onzeker bestaan als ZZP-er, twee puberende kinderen, een spannende nieuwe liefde, een dementerende vader. Maar ik was sterk. Ik deed het allemaal wel. Totdat ik ‘s nachts niet meer sliep. Lag te malen. Urenlang. Over de meest zinloze zaken. Alles viel me zwaar. Ik haalde deadlines niet meer. Snauwde tegen mijn kinderen. Zei afspraken met vriendinnen af. Tot iemand me de link doorstuurde van deze website. Het duurde nog even voordat ik daadwerkelijk contact op nam met Irene, maar man! Wat ben ik blij dat ik het heb gedaan. Alsof een hele wijze, vertrouwde vriendin je bij de hand neemt en je innerlijke Tomtom reset. Ik ben er weer. Back on track”.

  Joyce (43)
  “Irene is een fijne, open, eerlijke vrouw die mij in een paar sessies enorm geholpen heeft mijn zelfvertrouwen te vergroten (vooral in mijn werk).
  Door hele duidelijke en praktische handvatten te geven, kon ik er direct mee aan de slag”.