dok-zuid-nieuw-hoofdstuk

Over Dok-Zuid

Na een turbulente periode in mijn leven waarin ik vol ging voor het ondernemerschap en in korte tijd twee kinderen kreeg, gebeurde dat wat ik nooit had verwacht: ik kreeg een burn-out.

In die periode in mijn leven heb ik me suf gezocht op het internet naar de juiste therapie. Ik was op zoek naar een coach die zich kon inleven in mijn situatie. Ik voelde me met name heel alleen met mijn probleem. Ook vond ik het bezwaarlijk mijn omgeving te belasten met mijn geklaag. Ik had alles waar ik ooit van droomde, maar was ongelukkiger dan ooit en daar schaamde ik me voor.

Na een lange zoektocht is het me gelukt om uit het dal te klimmen. Achteraf heb ik vooral heel vaak gedacht: waarom moest dit zo lang duren?
Ik wilde weer verantwoordelijkheid over mijn eigen leven en nam het heft in eigen hand. Ik volgde opleidingen om de coach te worden die ik destijds zelf had willen hebben. Als coach ben ik ervaringsdeskundig, oplossingsgericht, nuchter en doortastend.

Voor wie?
Dok-Zuid is er voor vrouwen die in hun werk en of privé steeds tegen (innerlijke) conflicten aanlopen. Moeite hebben hun grenzen te stellen en geen nee durven zeggen. Of problemen hebben met hun leidinggevende, collega’s of zelfs mensen die ze lief hebben in hun directe omgeving. Voor vrouwen die het gevoel hebben dat ze perfect moeten zijn en daardoor hun bord overvol laden.

Wat kan Dok-Zuid voor jou betekenen?
We gaan op zoek naar nieuwe overtuigingen, inzichten en handvatten zodat je met je problemen leert om gaan en je gewenste doel bereikt.
Ik help jou je grenzen te leren kennen en hoe die te bewaken. Dit heeft als resultaat dat er weer ruimte komt in je hoofd. Je kunt je kwaliteiten weer inzetten en komt waar je wilt zijn. Dok-Zuid brengt weer balans in je leven!

Schuif je problemen niet langer voor je uit. Bel of mail mij als je wilt werken aan een oplossing van je probleem.

Opleidingen:

  • NLP Master & NLP Coach | Nederlandse Academie voor Psychotherapie
  • Coach intensive, NOBCO accreditatie op practitioner niveau | Coach020 opleidingen
  • Masterclass, coaching bij stress en burn-out | coach020 opleidingen