top of page

Burn-out coach Amsterdam

Vrouwencoach.JPG

Burn-out coach Amsterdam - Voor iedereen die wil groeien

Heb je burn-outklachten en zoek je een coach in Amsterdam? Ik begeleid bij stress, burn-out en vermoeidheidsklachten. Plan hier een gratis intake.

 

Burn-out coach Amsterdam-Grenzen stellen en keuzes maken

Wil je weer met energie, enthousiasme en plezier leven en werken? Wil je weer goed functioneren en je ontspannen voelen? Dok-Zuid Amsterdam is er voor diegene die een burn-out heeft of er tegenaan zit en even niet meer weet hoe alles draaiende te houden.

 

Loop je vast in gevoelens en gedachten? Dan is het tijd voor nieuwe inzichten. Ik bied je handvatten, zodat je succesvoller en effectiever kunt zijn in je werk en je persoonlijk leven.

 

Wat levert stress en burn-out coaching je op?

  • Minder klachten en meer vitaliteit.

  • Inzicht in je patronen en overtuigingen.

  • Zelfvertrouwen

  • Regie over je leven, zodat je nieuwe stappen kunt maken.

  • Rust en ontspanning.

 

Coaching voor mannen en vrouwen met een burn-out

Ook ik heb een burn-out gehad. Ik wilde destijds niemand belasten met mijn problemen en schaamde me. Ik zocht 12 jaar geleden tevergeefs naar een nuchter iemand die mij doortastend hulp zou bieden. Toen was burn-out nog niet zo bekend als nu. Uiteindelijk ben ik zelf de coach geworden die ik zocht.

Hoe werkt coaching bij stress en burn-out gerelateerde klachten?

We beginnen met het (gratis) intakegesprek, daar kan ik naar aanleiding van de klachten een inschatting maken hoeveel sessies er nodig zullen zijn. Daarna gaan we doelgericht te werk om een burn-out te voorkomen of de balans na een burn-out terug te krijgen.

 

Burn-out coaching bestaat uit drie fases:

 

  1. Klachtenreductie.

  2. Coaching op bewustwording, inzichten en vaardigheden.

  3. Werkhervatting (indien van toepassing).

 

Hoe krijg je weer energie?

De volgende stap is klachtenreductie. Dit is gericht op herstellen van energie en fysieke conditie. Deze sessies kunnen eventueel telefonisch als je energieniveau het niet anders toelaat.

 

Wat werkt wél voor jou?

Als de klachten sterk verminderd zijn, kunnen we aan de slag met het onderzoeken van de oorzaak, oftewel waar ging het mis en hoe kun je dat voortaan voorkomen, wat kun je anders doen. Dit doen we d.m.v. bewustwording, nieuwe inzichten en vaardigheden.

 

Hoe pas je het toe en maak je keuzes die bij je passen?

Als laatste maken we een plan voor werkhervatting, indien van toepassing.

 

Meer geluk en balans in je leven?

Wil je ook de beste versie van jezelf worden en meer uit jezelf of je loopbaan halen? Als burn-out coach help ik mannen en vrouwen om beter om te gaan met dagelijkse stress en hoge werkdruk. Lukt het niet meer om je batterij op te laden? Ik leer je meer naar je eigen behoeften te luisteren en hiernaar te handelen en hoe je je controle los kunt laten. 

Plan hier een gratis intake.

Irene Lunter

Irene@dok-zuid.nl

Tel: 06206 200 01

bottom of page