Vrouwencoach Amsterdam


Personal coaching, voor vrouwen zoals jij en ik
Heb je een sparringpartner nodig omdat je er even niet uitkomt of loop je vast op het gebied van werk of privé? Dok-Zuid is er voor vrouwen die op zoek zijn naar meer balans. Ik help je verder door even van een afstand naar de situatie te kijken. Samen gaan we op zoek naar een manier, zodat je met je problemen leert omgaan en je gewenste doel bereikt.

Coaching in Amsterdam
Heb jij moeite met het stellen van grenzen en durf je geen nee te zeggen? Heb je het gevoel dat je alles perfect moet doen en heb je teveel op je bord?

Vrouwen zijn nu eenmaal anders dan mannen en lopen tegen andere kansen en problemen aan, zowel privé als in hun loopbaan. Ik weet er als coach, maar ook als ervaringsdeskundige, alles van.

Hoe werkt vrouwencoaching bij Dok-Zuid?
We beginnen met een (gratis) intakegesprek om helder te krijgen wat het probleem is en wat je concreet wilt bereiken. Ik geloof in korte en resultaatgerichte trajecten. Gemiddeld hebben de vrouwen die hier komen zo’n drie tot zeven sessies nodig.

Tijdens de coaching sessies leer je wat je grenzen zijn en hoe je die moet bewaken. Zo krijg je weer ruimte in je hoofd en kun je je kwaliteiten inzetten op de juiste plek.

De coaching vindt plaats op de Overtoom 278 in Amsterdam en duurt ongeveer 1 uur à 95 euro (incl. btw) per sessie.

Meer balans in je leven?
Wil je je ook sterk en zelfverzekerd voelen? Neem nu contact op. Bel me op 06 – 20 62 00 01 of vul het contactformulier in. En ga van twijfel naar keuze!

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Onderwerp

Bericht